Het Parkhoff

In de kleinschalige woonomgeving vanhet Parkhoff wonen mensen met dementie.
Zij krijgen iprofessionele zorg en ondersteuning in een huiselijke, vertrouwde en veilige omgeving zodat ze het gewone leven zo goed mogelijk kunnen voortzetten.

Het Parkhoff bestaat uit drie aangepaste huizen, met ieder twee wooneenheden. In elke wooneenheid wonen zes mensen.
Per eenheid is er een gemeenschappelijke woonkamer met een open keuken. Iedere bewoner heeft een eigen slaapkamer die geheel naar eigen smaak ingericht kan worden. De etages zijn bereikbaar met de lift.
Daarnaast is er een gemeenschappelijke activiteitenruimte. Alle woningen beschikken over een tuin.

Expertise
Voor bewoners is het belangrijk deel te blijven nemen aan het gewone leven. Samen met hun begeleiders vormen zes bewoners een leefgroep. In deze nieuwe thuissituatie zorgen zij samen voor de boodschappen, helpen mee het bereiden van de maaltijden en doen allerlei dagelijkse klusjes. Ook is er gelegenheid voor het uitoefenen van hobby's en het gezamenlijk vieren van de feestdagen. De professionals van het Parkhoff houden het sociale netwerk van de bewoner zoveel mogelijk in stand.

Faciliteiten

  • 1-Persoons (slaap)kamer met ruimte voor eigen spulletjes
  • Gezamenlijke woonkamer
  • Keuken
  • Fijne tuin
  • Hometrainer

 

 

Activiteiten

Samen met de bewoner wordt een individueel dagbelevingsprogramma opgesteld. Deze is op maat gemaakt en sluit zoveel mogelijk aan op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de bewoner.

Contact
Wilt u meer informatie over deze locatie of wilt u een vrijblijvende rondleiding? Neemt u dan contact op met ons Cliëntenservicebureau via csb@hetparkhuis.nl of
078  622 00 11.

 

 

Het Parkhoff
Koningstraat 290 B
3319 PH DORDRECHT
Telefoon: 078 616 22 22
E-mailadres: info@hetparkhuis.nl