Werken en Leren

 

Bouw jij mee? 

Het Parkhuis bouwt. Letterlijk, aan nieuwbouw. In de wijk Dubbeldam zijn recent prachtige studio's en appartementen opgeleverd voor onze bewoners, die voorzien zijn van moderne zorgtechnologie. Hier bieden wij bewoners in een kleinschalige woonomgeving hartverwarmende en persoonlijke zorg en aandacht. Maar ook in figuurlijke zin bouwen we: aan het regionale expertisecentrum voor mensen met dementie, Korsakov en gerontopsychiatrie. Zodat wij ook in de toekomst de beste zorg kunnen blijven bieden aan onze cliënten. Kom jij bij ons werken? Dan krijg je volop de kans om jezelf te ontwikkelen! Dat doe je in een organisatie met een echte familiecultuur, waar collega’s elkaar kennen en zich samen inzetten voor de cliënt.  Dit zie je terug in onze kernwaarden:

Hartverwarmend, Respectvol, Betrouwbaar, Bekwaam en Gastvrij

Dit stralen wij uit naar onze bewoners, maar ook naar elkaar! Wij vinden onze medewerkers belangrijk. Dus wij luisteren naar jouw wensen en behoeften. Wil jij liever parttime dan fulltime werken of ben je maar een paar uur per week flexibel beschikbaar? Dan kijken wij samen hoe we aan jouw wensen tegemoet kunnen komen. We bieden uitgebreide opleidingsmogelijkheden en een open leercultuur waar jij jouw  talenten kunt benuttten.

Kortom, alle reden om kennis te maken toch? Misschien bouw jij binnenkort wel met ons mee.  Heb je al een leuke vacature gezien? 

Waarom jouw toekomstige collega's bij het Parkhuis werken:
 

Bekijk de video's:


 

 

 

Of klik op het 'Ik Zorg.' logo om meer verhalen te lezen!